06-30 13 90 27 info@meralmihmat.nl

Voor jou

Een coach die jou begrijpt !

Wil jij nu eindelijk een leefstijl aanleren die binnen jouw cultuur en eetgewoonten past? Ik, Meral Mihmat, ben specialist in interculturele leefstijlpreventie. Ik begeleid personen van niet- westerse afkomst naar een gezonde leefstijl en streefgewicht toe.
Ik ben een gewichtsconsulent en leefstijlcoach, opgegroeid in een Turks gezin. Met mijn expertise in verschillende culturen sta ik dichtbij jouw leefwereld, waardoor jij je begrepen en gehoord voelt.

Een leefstijl aanleren die bij jouw cultuur en keuken past

Heb jij een niet-westerse achtergrond? Zijn je ouders of grootouders bijvoorbeeld geboren in Turkije of Marokko? Wil jij gezonder gaan leven, maar tegelijkertijd lekker Turks, Marokkaans of Indiaas blijven eten? In mijn adviezen maak ik juist gebruik van de kracht van jouw cultuur en keuken.

De keuken waarmee jij bent opgegroeid, is vaak al gezond. Heel goed is bijvoorbeeld de olijfolie in veel Marokkaanse gerechten. Of de peulvruchten uit de Turkse keuken. Of de specerijen en kruiden in Indiase maaltijden.

Afvallen met behoud van eigen cultuur en keuken

Dus de mloui en lemsemmen kan blijven, ook van de baklava hoef je geen eeuwig afscheid te nemen en van de roti met kip mag je nog altijd blijven genieten. Ik houd rekening met bepaalde kooktechnieken, zoals koken in tajine of stomen van groenten en vlees. Dat is waar Meral Mihmat voor staat, afvallen met behoud van eigen cultuur en keuken !

Ik zal de gerechten uit jouw land van herkomst niet proberen te vervangen.

ddp-et-icon|et-icon-heart-alt|

Samen of alleen afvallen

Bij mij kun je op twee manieren werken aan een gezondere manier van leven.
Houd je ervan om samen met anderen gezellig je gewicht en leefstijl te verbeteren? Kies dan voor het CooL-programma ‘Overgewicht te lijf

Wil je liever meer privacy en aandacht hebben? Dan past persoonlijke begeleiding beter bij jou. Jij bent dan de enige deelnemer die door mij wordt begeleid.

Stoppen met roken

Of het nu jouw eerste stoppoging is of de zoveelste, wij begeleiden jou graag naar een leven waarin je niet afhankelijk bent van de nicotine.

Tarieven & Vergoedingen

Het is belangrijk om van te voren te weten of de kosten worden vergoed door jouw zorgverzekeraar en hoe het zit met je eigen risico.
Je bent wettelijk verplicht om een basiszorgverzekering af te sluiten. Bekijk hier de tarieven en vergoedingen per dienst.

Contact

Iedereen kan met de juiste handvatten en kennis een beter leven leiden.
Ben je benieuwd of Meral Mihmat iets voor jou kan betekenen?
Wacht niet tot de beruchte maandag, maar neem vandaag nog contact op met mij. We gaan het deze x niet proberen, maar doen!

Contact

Iedereen kan met de juiste handvatten en kennis een beter leven leiden.
Ben je benieuwd of Meral Mihmat iets voor jou kan betekenen?
Wacht niet tot de beruchte maandag, maar neem vandaag nog contact op met mij. We gaan het deze x niet proberen, maar doen!

Ik begeleid personen met een niet- westerse afkomst bij het:

  • Afvallen
  • Stoppen met roken
  • Aanleren van een gezonde leefstijl ( GLI)

Contactgegevens:

ddp-et-icon|et-icon-pin-alt|

Molenvlietstraat 1
5142 EL Waalwijk

ddp-et-icon|et-icon-mail-alt|
ddp-et-icon|et-icon-mobile|

Volg mij op: